ALFRED CONCIERGE VE TANITIM HİZMETLERİ A.Ş.
KİŞİSEL VERİLERİNİZİN KORUNMASINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME

Alfred Concierge ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (Alfred) bünyesindeki kişisel veriler, Alfred’in koruması altındadır. Alfred, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) çerçevesinde kişisel verilerin güvenli şekilde muhafazasını ve hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için teknolojik ve alt yapısal imkanlarını kullanarak, gerekli teknik ve idari tedbirleri almaktadır.

Kişisel veriler, Alfred tarafından aşağıda belirtilen haller dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın Kanuna ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenebilmektedir. Kanun kapsamında kişisel verileri işlenen gerçek kişiler, aşağıdaki metni inceleyerek, Alfred tarafından veri sorumlusu sıfatıyla işlenebilecek olan kişisel veriler ve bunların işlenme amaçları, aktarılabileceği kişiler, toplanma yöntemi ve hukuki sebebi ile söz konusu kişisel verilere ilişkin hakları hakkında bilgi edinebilir.

Bilgilendirme amacıyla hazırladığımız bu metinde, tüm ilgili gerçek kişileri kapsaması adına, işlenebilecek kişisel verilere, bunların işlenme amaçlarına ve kişisel verilerin aktarıldığı taraflara ilişkin bilgilere şeffaflık çerçevesinde yer verilmiştir. Kişilerin yararlandığı hizmetler ya da talep ve rızaları vb. hususlar kişiden kişiye farklılık gösterebileceğinden, aşağıda yer verilen tüm bilgiler her gerçek kişi için söz konusu olmayacaktır.

KİŞİSEL VERİLERİNİZ NELERDİR?

Kişisel veriler, kimliğinizi belirleyen ya da belirlenebilir kılan bilgiler anlamına gelmektedir. Şirketimiz tarafından işlenebilecek kişisel verileriniz, bunlarla sınırlı olmamak üzere, aşağıda belirtilmiştir:

  • Kimlik ve İletişim Bilgileri: ad, soyad, cinsiyet, yaş aralığı, telefon numarası, e-posta adresi gibi bilgileriniz,
  • Hizmet Kullanımına Ait Bilgiler: Alfred hizmetlerinin kullanılmasına ilişkin tercihler, alışkanlıklar ve diğer kullanım bilgileriniz ve mobil uygulamalardaki davranış bilgileriniz ve çerezler; mobil uygulamalar vasıtasıyla toplanabilecek cihaz, şebeke, ağ, uygulama, konum ve kullanım bilgileriniz,

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMAÇLARI

Kişisel verileriniz Kanuna uygun olarak;

  • Hizmetlerin sunulması, ücretlendirilmesi ve faturalandırılması; satın alınan ve/veya kullanılan hizmetlerle ilgili talep ettiğiniz işlemlerin gerçekleştirilmesi ve takibinin sağlanması,
  • Hizmetlerin tanıtım ve pazarlaması, bunlara ilişkin sizinle iletişime geçilmesi, kampanya, indirim, fayda, koşul, ücretlendirme gibi hususlardan haberdar edilmeniz; üyelik, etkinliklerden yararlanma gibi olanaklar sağlanması ve bunların kullanımı için gerekli işlemlerin yerine getirilmesi,
  • Size teklif, hediye ve promosyon sunulması, hedefli tanıtım yapılması; size özel kutlama, temenni iletimi, ödül, çekiliş ve beğendiğiniz, tekrar erişmek isteyebileceğiniz, hatırlatılmasından memnuniyet duyabileceğiniz içeriklerin iletilmesi; ödül, çekiliş, yarışmaya ya da benzer bir etkinliğe katılmanız halinde bu kapsamda verdiğiniz bilgilerin etkinlik için kullanılması,
  • Gerekli durumlarda bilgilerinizin teyit edilmesi;
  • Hizmetlerin geliştirilmesi, denetimi ve analizi ile çalışanların eğitimi gibi dahili amaçlar için kullanılması; hizmetlere olan ilginizin değerlendirilmesi, müşteri memnuniyetinin araştırılması; çağrı merkezi hizmeti sunulması; sizden gelecek soru, şikayet ve bildirimlerin cevaplanması,
  • İş ortaklarımız ve sair üçüncü kişilerle birlikte sağladığımız hizmetler ile bu kişilerin kendi ürün ve hizmetlerinin sunulması ve tanıtılması ve bu kişilerle finansal mutabakat sağlanması,
  • İlgili mevzuat gereği saklanması gereken bilgilerinizin muhafazası; bilgi kayıplarının önlenebilmesi için kopyalanması, yedeklenmesi; bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması; bilgilerinizin güvenliği için gerekli tüm teknik ve idari tedbirlerin alınması,
  • Yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, ürün ve hizmetlerin çeşitlendirilmesi, ölçümlenmesi, finansal raporlamalar, yasal takip ve benzeri amaçlarla işlenebilecektir.

KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI

Alfred, kişisel verilerinizi Kanun ve sair mevzuat kapsamında, aşağıdakiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, ilgili kişi ve kuruluşlara aktarabilecektir:

  • Hizmetlerin sunulması ve tanıtılması için işbirliği yapılan ve/veya hizmet alınan iş ortaklarımız, tedarikçi firmalara,
  • Tarafınızca yetki verilmiş olan vekil ve temsilcilerinize,
  • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ile mahkeme ve icra müdürlükleri gibi sair resmi kurumlara, kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan diğer kamu kurum veya kuruluşlarına,

KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz; sözleşme, yüz yüze kanallar, çağrı merkezi, web sitesi, mobil uygulamalar, kısa mesaj, elektronik posta, sesli yanıt sistemi ve her türlü yazılı, sözlü, elektronik ortam vasıtasıyla, kişisel verilerinizin işlenmesine yönelik rızanız ya da Kanunun 5 ve 6. maddeleri ile sair mevzuatta belirtilen hukuki sebeplere dayanarak toplanabilir, yukarıda yer verilen amaçlarla işlenebilir ve aktarılabilir.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK HAKLARINIZ

Kanunun 11 numaralı maddesi gereğince;
Şirketimize info@alfred.com.tr adresinden veya 444 82 53 nolu telefonumuzdan başvurarak,

  • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Varsa, aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin varsa aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.

Tüm Bireysel Hizmetlerimiz

Resepsiyon Hizmetleri
Bilgilendirme ve Danışma
Vestiyer ve Emanet
Seyahat Danışmanlığı
Rezervasyon
Teslimat Organizasyon

Bellboy Hizmetleri
Kuru Temizleme ve Terzi
Lostra
Paket Taşıma
Eczane
Özel Kurye
Alışveriş

Bilet Hizmetleri
Yurtiçi Etkinlik Bilet Temini
Yurtdışı Etkinlik Bilet Temini
Ulaşım (Uçak, Otobüs, Tren)
Bilet Temini

Tanıtım Hizmetleri
Marka Tanıtım ve Sponsorluk
Örnek Ürün Dağıtımı

Diğer Hizmetleri
Mağazalar Arası Ürün Transferi
Noter Temini
Acil Tıbbi Yardım

Araç ve Şoför Hizmetleri
Vale
Vale Davet (Özel Davetler İçin Ekip)
Araç Muayene
Araç Servis ve Bakım
Araç Sigorta
Araç Yıkama
Yakıt Deposu Dolumu
Lastik Değişimi
Araç Kiralama
Günlük ve Saatlik Özel Şoför
Transfer Hizmetleri

Bireysel olarak ihtiyacınız olan tüm Concierge hizmetleri için bize ulaşabilirsiniz.

AVM

Alışveriş merkezlerini
farklılaştıran hizmetlerimiz

REZİDANS

Yaşam alanlarına 
değer katan hizmetlerimiz

OFİS

Ofis alanlarınıza 
değer katan hizmetlerimiz

AVM

Alışveriş merkezlerini
farklılaştıran hizmetlerimiz

REZİDANS

Yaşam alanlarına
değer katan hizmetlerimiz

OFİS

Ofis alanlarınıza
değer katan hizmetlerimiz